Am renăscut odată cu natura

Suntem oare conștienți de însemnătatea momentelor pe care le trăim? Sau alegem voit să mergem cu turma? Cine ne ghidează mintea? Suntem oare cu adevărat noi cei care alegem? Dar cine suntem noi?

Un singur lucru știu! Că nu ne vom întoarce la cum eram. Nu avem cum! Azi suntem total diferiți, lumea noastră s-a schimbat pentru totdeauna, și trebuie să fim fraieri să ne întoarcem la așa-numitul „normal” al nostru! Am avut timp să contemplăm, să ne analizăm viața și să hotărâm ce vom face mai departe! După o lungă introspecție, aflăm că nimic nu are valoare mai mare decat bucuria de a sta cu picioarele goale, sub un copac roditor, plin de flori înmiresmate, cu o carte în mână, în rochița preferată, făcându-mă frumoasă, pentru soțul meu care mă privește…

…fără telefoane care sună, fără termene limită, fără calendare, planificatoare sau organizatoare, fără alarmă, sau oră de culcare, fără trafic, fără cozi la ghișee, sau măcar fără să îți sufle cineva în ceafă, fără „cu ce mă îmbrac azi”, meditație neîntrerupă de gânduri de zi cu zi, mancare adevărată la mic dejun, prânz fără grabă, cină fără stres adunat de peste zi, baie în cadă marți dimineață, cuibărit în brațe ziua în amiaza mare, un film în doi fără să adorm la generic, coșul de rufe gol, să vezi gardul viu înverzind pe zi ce trece, etc. O fi rău?

Eu zic că a fost un preview a ceea ce am putea avea!

Noua mea afirmație: „Eu merit să mă bucur de frumuseșea vieții aici pe Pământ!”

Articole create 172

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus