Crează-ți EU-l propriu, la cursul de Stilist Protezist de Unghii

Se zice ca nimeni nu a atins vreodată succesul excelând in normalitate, așa că fiecare din noi ar trebui sa ne îmbrățișăm unicitatea și să ne exprimăm adevăratul EU. Asta le transmit mereu cursantelor mele, să fie unice, să își creeze propriul stil, să se diferențieze.

Iată că încă o grupă de fete ambițioase a absolvit cu brio cursul acreditat “Stilist protezist de unghii”, la Scoala de unghii tehnice – Sonia Otilia și acum sunt in proces de creare a propriului sine, căutând astfel să își dezvolte noile abilități dobândite. Eu sunt foarte mulțumită de evoluția lor, mă bucur că le-am cunoscut și le doresc mult succes pe noul drum!

P.S.: Nu uitati! perfecționarea continuă este cheia. așa că nu vă opriți! Si pentru că eu mi-am identificat propriul sine, am descoperit că cea mai mare satisfacție în această meserie e momentul în care unghiile sunt apreciate, și cum pot fi altfel puse în valoare, decât într-o ședință foto adevărată. Multumesc Robert pentru implicare! Ca să vedeți câtă muncă e in spatele unei fotografii, începem cu cele 40 de ore de curs, din care 6 ore de lucru doar pentru aceste unghiuțe demne de o ședință foto adevărată (ținând cont în primul rând că fetele sunt începătoare), timp in care Denisa Andreea Make-up Artist Bacau le-a înfrumusețat cu un make-up de vis pe modelele noastre superbe, iar Bliss Events & Flower Shop le-a dat touch-ul final cu o coroniță de zână. După, încă ceva ore, Robert Ghenta a încercat să surprindă toate detaliile muncii noastre. Înscrierile pentru următorul curs din septembrie au început! Detalii la nr.: 0742.629.571 #stilistprotezistdeunghii #stilistprotezistunghiicugel #stilistprotezistdeunghiibacau #scoaladeunghiitehnicesoniaotilia #unghiibacau #tehnicianunghiibacau #soniaotilia #soniaotiliaro #indinailsromania #studiomonroe #salonbacau #unghiigelbacau

Articole create 172

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus