Ceai dansant la 4 ani de Studio Monroe

Acest eveniment a venit în întâmpinarea a 4 ani împliniți de Studio Monroe. În fiecare an pe 1 martie vom sărbători în felul nostru inedit. Anul acestea am savurat cea mai bună mâncare asiatică din Bacău (Dragon Wok) într-o seară dedicată special culturii japoneze. Le mulțumesc pe această cale! 🙂 Cadrul a fost relaxat, potrivit unei ieșiri între prieteni după muncă. Am spus povești la un ceai cald și am râs copios la un pahar de ceva mai spicy… dar asta rămâne numai la Studio Monroe! :))) Intenția noastră a fost să ieșim puțin din online și să creăm legături, să ne bucurăm de timp împreună. (desigur, checkin-ul și postările cu zâmbete colorate au fost permise!!) Am discutat despre frumusețe și depre idei conceptuale sau planuri de viitor.

Photo credit: Robert Ghența

Povestea începe in 2014, cand visul unui copil prinde rădăcini în lumea reală. Așa s-a născut Studio Monroe. Un loc primitor, o bulă roz de fericire, un cadru întim și oameni calzi. Acest salon este viu, noi i-am dat viață încetul cu încetul și continuăm să ne rupem din sufletul nostru ca să adăugăm la cel al studioului.  Am creat bazele acestui salon chiar pe fundamentul unor relații deosebite cu clienții nostri și credem că exact acest lucru face ca Studio Monroe să fie atat de îndrăgit.

În salonul de înfrumusetare Studio Monroe, am reușit să îmbinăm toate serviciile de care ai nevoie pentru a-ti bucura sufletul și infrumuseța trupul:

Tratamente corporale: masaj de relaxare, masaj anticelulitic, masaj cu bete de bambus, electrostimulate pentru tonifiere și vacuum pentru reducerea celulitei.

Epilare cu ceară sau cu zahăr pentru o piele fină și catifelată mai mult timp.

Hairdressing: coafură, frizerie, tratamente de îndreptare si pentru strălucire, styling.

Manichiură si pedichiură simple și cu ojă semipermanentă pentru toate femeile care oricât de ocupate ar fi, au grijă de sănătatea și frumusetea mâinilor și picioarelor lor.

Unghii tehnice și nail art – pentru acel moment când îndrăznești să porti artă pe unghii.

Tratamente faciale antirid si de fermitate sau curătare si tonifiere.

Extensii gene fir cu fir.

Make-up professional pentru cele mai frumoase evenimente din viata ta.

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a arăta si simti fabulos în orice moment. Mâinile noastre primesc energie divină pentru a vă alinta în cel mai cald si armonios mod posibil. Aveți încredere și lăsați-vă purtate într-o lume miraculoasă.

  Echipa Studio Monroe (+ Dragoș)

 Chopsticks

Dragon WokArena Mall

Adriana VieriuCloser to fashion

Răvașe – Claudia Ghindea

 Hustiu Bibire Alexandra

                                                                                             Ana & Laura

 I <3 Studio Monroe

Articole create 172

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus