Cliffs of Moher și Guinness

E plăcut să dai peste niște fotografii mai vechi. Te fac să meditezi mai profund la niște lucruri, informația având timp să se proceseze. Vizitând Cliffs of Moher am simțit infinitatea, ca și cum eram la capătul lumii. Grandoarea locului m-a emoționat!

Nu pot sa zic că am trăit un vis, pentru că nu m-am gândit niciodată că voi ajunge în locurile acestea. Poate doar am trăit visul altui om, reprezentat într-o scenă de film, văut în copilărie… odată ce știam de existența acestor locuri. Sau… mi se demonstrează teoria că nu există trecut, prezent și viitor, totul se întâmplă acum, noi având deja toată viața în minte, și uneori simțim că am mai fost în acest loc, de exemplu când avem deja-vu-uri.

Ce-i drept, întâlnirea m-a lăsat fără cuvinte! Efectiv simți cum valurile îți înundă corpul cu energie, iar priveliștea ți se întipărește în minte pentru veșnicie. Imaginile vorbesc de la sine!

 

 

În drumul nostru am oprit la Lough Tay, cunoscut sub numele Lacul Guinness, care se află în munții Wicklow, în sudul Irlandei.

Își are acest nume, deparece mare parte din suprafața alăturată îi aparține Familiei Guinness. Culoarea apei este atât de maro (asemănătoare cu berea Guinness) încât familia s-a gândit să importe nisip alb și l-a așezat pe linia țărmului pentru a face ca lacul să arate ca un pahar de bere.

 

Mai departe, alte peisaje frumoase în drumul nostru spre casa adoptivă:

 

Articole create 172

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus