Cum ne așezăm bijuteriile?

Știi acel monent când te-ai hotărât ÎN SFÂRȘIT cum să te imbraci, dar ținuta nu e completă fără cerceii preferați… însă aceștia sunt în nu stiu care cutiuță, sub nu știu care cutiuță, în nu știu care cutie, dintr-unul din sertare? Îhhh… mie îmi strică tot cheful!

Am stat și am răscolit tot internetul, am căutat soluții, idei aplicabile și mai ales utile (nu doar instagramabile)… m-am gândit cum aș putea să îmi așez bijuteriile/gablonțurile astfel încât să le găsesc mai repede și să mă înspire când mă trezesc dimineața.

Am vărsat toate bijureriile într-un loc ( pe modelul Marie Kondo), și m-am pus pe treabă.

Îmi doream de mult un astfel de suport (nici acum nu stiu cum se numește, îmaginați-vă cum le-am explicat eu acelor domni care lucrau la magazinele de specialitate, ce îmi doresc eu! :)) ). Ele se folosesc în special in garaj, la agățat unelte, de exemplu.

Am intrat mai mult de curiozitate la Brico Depot în Băneasa – București, lângă IKEA (trebuie să vă mărturisesc că pentru mine e terapie să mă plimb prin magazine de acest gen, să îmi caut materiale pentru invențiile mele, să văd ce mai apare nou, ce pot să folosesc, îmi fac idei și planuri despre proiecte viitoare, etc), eh… și acolo am găsit aceste minunății.

Le-am vopsit, le-am prins între ele, și le-am agățat de perete, unde mi-am atârnat în toată splendoarea lor, bijuteriile preferate.

Mi-am mai făcut și acest tablou minunat, ce îmi ornează atât de frumos, peretele din fața patului…. e o plăcere să mă trezesc dimineața și să îl privesc. Deja stiu ce ținute voi alege!

Tot aici am pus și clamele de păr, care deasemenea, stăteau într-o cutie amestecate, strivite și stresate, sărăcuțele de ele! 🙁 Acum au și ele locul lor de cinste!

Sper că v-a plăcut și că v-a fost de folos acest articol!

Vă aștept si pe canalul meu de YouTube, cu idei interesante și bucurii pentru suflet! Subscribe -> Sonia Otilia

Articole create 172

Un comentariu la „Cum ne așezăm bijuteriile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus