FAITH, HOPE, LOVE WILL SAVE THE WORLD!

Aproape 500 de lucrări au fost înscrise la competiția online ”Credința, speranța, dragostea va salva lumea!” creat în sprijinul industriei de beauty!  Felicitari Asociației Est-Europene IEEBA și Olga Staravoitava pentru inițiativă! Iar eu îi multumesc Innesa Didkovska pentru încredere! 💝💝💝🏆🏆🏆💅💅💅

A fost cea mai bună modalitate de a ne încuraja, de a ne motiva, și de a ne determina să ne depășim limitele și totodată ni s-a oferit oportunitatea de a ne afirma într-o perioadă in care cei mai mulți s-au simțit pierduți. 

Pot spune chiar că, pe propria piele am simțit energia, entuziasmul și adrenalina unei adevărate competiții. Cei mai buni tehnicieni și artiști și-au arătat nivelul ridicat de creativitate și profesionalism in lupta pentru premiul cel mare. Chiar și pentru o competitie online, standardele au fost la cele mai înalte cote, iar participanții s-au pregătit extraordinar de frumos! A fost un real spectacol! 

Iar pentru mine, aceste premii au venit ca o încununare a celor 2 luni de creație in izolare, ca o răsplată a muncii mele dar și ca un îmbold de a continua cu aceeași pasiune ca și pana acum. 
Mulțumesc Robert Ghenta pentru fotografii!

Articole create 172

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus