Fii cine vrei tu să fii!

Am trăit pentru un moment o scenă din cel mai iubit film și am intrat in pielea celor mai cunoscute personaje, la evenimentul organizat de Studio Monroe.  Tema acestei petreceri a fost: scenă de film, iar dress-code-ul: personaje de film. Invitații s-au conformat și s-au transformat surprinzător de bine în cele mai iubite personaje. Au avut ocazia, chiar și numai pentru o seară, să fie exact cine au vrut ei să fie! Voi ce spuneți? Recunoașteți personajul? 🙂

SONIA OTILIA TWIGGY

Twiggy s-a născut în nordul Londrei, în data de 19 septembrie 1949. În mijlocul anilor ’60, la vârsta de numai 16 ani, ea a devenit cunoscută pe plan internațional, ajungând să fie primul supermodel din lume. Twiggy a devenit o actriță de succes atât pe scenă, în filme și în televiziune, după ce și-a început cariera în filmul “The Boy Friend” (1971), pentru care a câștigat două premii Globul de Aur. De asemenea, ea a înregistrat mai multe albume care au cuprins o varietate de stiluri, inclusiv pop, rock și disco.

 

ADRIANA VIERIU – CARRIE BRADSHAW

Sarah Jessica Parker este cunoscută mai ales pentru rolul lui Carrie Bradshaw în serialul  Sex and the City (1998–2004), rol pentru care ea a primit 4 premii Globul de Aur, 3 Screen Actors Guild Award, și două premii Emmy. Ea a jucat același rol în filmul artistic din 2008 Sex and the City: The Movie, și în, Sex and the City 2. Carrie Bradshaw a devenit unul dintre cele mai cunoscute și iubite personaje.

Pe scurt, Bradshaw este renumită pentru vestimentația sa, dar și datorită pasiunii sale pentru pantofi. Carrie lucrează în apartamentul său ca ziaristă, scriind pe calculatorul său portabil articole pentru diferite ziare având ca temă aspectele relațiilor amoroase. Bradshaw locuiește într-un apartament din Upper East Side. De-a lungul serialului, personajul are mai multe relații de lungă durată. Totuși, ea se logodește cu „Mr. Big”, cu care împărtășește o relație complicată.

CARRIE BRADSHAW

Mai mlte învitate au încercat stilul fascinantei Carrie Bradshaw: Alexandra Hustiu, Roxana Neculcea și Adriana Vieriu.

Who wore it better??

 

OTILIA și SIMONA – AUDREY HEPBURN

Audrey Hepburn a fost aleasă în 2014 drept cea mai frumoasă femeie din ultimii 50 de ani. Ea a fost una dintre cele mai mari actrițe ale Hollywoodului, dar în același timp un simbol al eleganței, sursă de inspirație pentru creațiile lui Hubert de Givenchy, dar și al umanității, implicându-se în numeroase acțiuni umanitare ca ambasador al UNICEF. La 4 mai 2014 s-ar fi împlinit 85 de ani de la nașterea ei. Audrey a captivat publicul cu silueta sa fină, maniere aristocrate și mișcări grațioase, care reprezentau o imagine nouă, inedită a feminității. Eleganta AUDREY HEPBURN a fost exact opusul unora dintre contemporanele sale ca Marilyn Monroe sau Elizabeth Taylor.

 

                          SOPHIA LOREN – DIANA                     &                      70’S FLOWER POWER ACTRESS – BIANCA

Una din colege a ales să fie o actrită a anilor ’70 și a adoptat stilul boho flower power. În acea perioada acest stil vestimentar era o revolta, un mod de a le arata celorlalti ca aspiri spre libertate si ai un stil de viata degajat, este apropiat de stilul vestimentar din perioada Woodstock  (Woodstock Music & Art Fair a fost un festival de muzică intitulat „Trei zile de pace și muzică”, ținut pe terenul unui fermier numit Max Yasgur, în apropierea New York-ului, în perioada 15-18 august 1969. Woodstock a devenit un „concert liber”, deoarece evenimentul atrăgea sute de mii de oameni, mai mulți decât numărul pentru care se pregătiseră organizatorii. Până la urmă, pe aceea pajiște s-au înghesuit o jumătate de milion de oameni.)

 

Deși a trecut de 80 de ani, Sophia încă se mândrește cu farmecul său, ochii ei migdalați fiind în continuare printre cei mai frumoși din lume. Însă nu doar frumusețea a fost cea care i-a atras pe bărbați ca un magnet, ci și inteligența.
A realizat peste 80 de filme și, în 1980, a jucat atât propriul rol cât și pe ce cel al mamei sale în filmul autobiografic „Sophia Loren, povestea ei“. Pentru rolul din filmul „Două femei“, a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriță, primul acordat de Academie unei performanţe în altă limbă decât engleză. Din 2006 actrița s-a stabilit în Elveția, la Geneva, iar în 2016 a primit titlul de cetățean de onoare al orașului Napoli.

 

 

Articole create 172

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus