I <3 midi skirts

I am totally crushing over midi skirts!!!

Eu una nu m-am saturat inca de fustele midi. Am facut o selectie cu cateva fotografii ale bloggeritelor pe care le urmaresc de-a lungul timpului. M-am inspirat si din colectii mai vechi sau tinute purtate de actrite celebre. Sa vedem, asadar:

1. Fustele midi purtate cu cizme, pe timp mai racoros creaza o tinuta stylish, iar cele cu motive romanesti create de Adrian Oianu sunt intotdeauna o alegere buna! Pe mine m-au cucerit!

Colaje

In acelasi registru, am adoptat si eu aceste doua piese vestimentare pentru o iesire in oras.IMG_5165
IMG_5278IMG_5259

2. Mai mult de atat, fustele clos din piele sau cele plisate sunt o nebunie! 🙂

Cu dresuri negre, colorate sau fara, cu sosete, orice este acceptat, atat timp cat iti asumi stilul si il porti cu incredere.New folder5 3. Dar sa nu uitam de unde a pornit acest trend! Anii ’50: siluetele de clepsidra, fustele pline si talia mereu scoasa in evidenta. Desi tendintele actuale ne propun mai degraba stilul anilor ’70, feminitatea nu se va demoda niciodata!New folder34. Adaptate la o zi obisnuita, poti combina culori, texturi, lungimi. Vorbeam mai devreme de Sarah Jessica Parker… este un izvor infinit de idei de tinute.New folder65. Intr-o zi lejera de weekend fusta midi te poate scoate din anonimat chiar si cu perechea de tenisi preferata.

Fashion bloggerita mea preferata din Romania, Ana Morodan nu ma fascineaza doar prin tinutele ei, ci si modul cum le poarta, cat stil si eleganta, chiar si in tenisi!
New folder4

Dare to be beautiful! XOXO :*
Articole create 172

Un comentariu la „I <3 midi skirts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus