Ziua Națională a Femeilor #PeToc

image

Atat de mult ne iubesc bărbații,  încât au stabilit o zi a femeilor,  dar pana și o  Zi Națională a Femeilor #PeToc!-14 septembrie!?!?!?! Sunt în delir! ?  Voi sărbători cum se cuvine acest eveniment,  și cum altfel decât pe tocuri! Va propun si voua sa fiți la înălțime!  Și nu doar la evenimente, ci întotdeauna!
E firesc sa ai momente când iei din dressing ce apuci, mai ales în zilele ploioase, dar garantez ca dacă te străduiești puțin, și cu o pereche de jeans boyfriend încalți o pereche de pantofi,  îți poate schimba starea de spirit și simți ca poți cuceri lumea!?
De ce sa ne ascundem în umbra unor situații care ne înconjoară,  și sa dam vina pe ele pentru nefericirea noastră,  când putem sa le soluționam cu capul sus, sa luam viata la mișto și sa trăim cu capul în nori. 🙂 Tocurile într-adevăr îți oferă o postura a corpului mult mai eleganta. Cu siguranță nu vei trece neobservata! ☺
Cu acest articol particip la CONCURSUL organizat de fashionup.ro, cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu constă în 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. Tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le oferă clienților reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore!

image

Articole create 172

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus